XC GROUP 15% de descompte en salut, esport i oci

XC GROUP - 15% de descompte en salut, esport i oci

Permanent

XC Group és una empresa que es dedica a la gestió, esport, oci i salut on preval la qualitat, l'adaptació i la professionalitat.

Es poden trobar els següents serveis:

ENTRENAMENT PERSONAL

Un entrenador llicenciat s'ocuparà de planificar el seu programa d'entrenament per aconseguir el seu objectiu de forma eficient, segura i divertida.

ENTRENAMENT GRUPAL

Organitzen i coordinen activitats indoor i outdoor en espais habilitats per a la pràctica d'activitat física per a grups de diferent índole. S'encarregan de tota la logística perquè només quedi gaudir de l'activitat. Ofereixen multitud d'activitats i també la possibilitat de llogar material de qualitat.

ENTRENAMENT AMB ELECTROESTIMULACIÓ

Programa d'entrenament amb un estímul diferent. Un entrenament pensat per cremar les màximes calories en el menor temps possible. Tonifica i enforteix tota la musculatura alhora temps gràcies a aquest únic mètode.

BABYSITTER

Faciliten a les famílies la possibilitat de deixar a les millors mans als més petits de la casa mentre aprofiten i practiquen esport. Ofereixen als millors professionals i de màxima confiança fent-se càrrec de cobrir totes les necessitats personals, entreteniment, educació i benestar.

FISIOTERÀPIA I OSTEOPATIA

Posen el seu coneixement, experiència i il·lusió al servei més personalitzat per afavorir la seva recuperació, millorar la simptomatologia i evitar recaigudas. Per això, utilitzen una combinació de teràpies manuals i tècniques amb diferents instruments especialitzats.

NUTRICIÓ I DIETÈTICA

Ofereixen un servei de nutrició amb diferents possibilitats per a diferents públics. Sempre garanteixen qualitat en el seu servei i personalització per a cobrir la seva necessitat de la forma més professional.

QUIROMASSATGISTA

Servei especialitzat en el tractament de la recuperació muscular post esforç esportiu. Ideal per millorar la circulació sanguínia, relaxació de la musculatura implicada per afrontar nous reptes en condicions òptimes.

AVALUACIÓ DE SALUT I CONDICIÓ FÍSICA

Un equip especialista en avaluació utilitzarà l'última tecnologia per determinar els seus resultats de la manera més fiable i personalitzada. Realitzen proves posturals d'alineació i desviacions de columna, proves de salut cardiovascular i respiratòria i proves de força, estabilitat i flexibilitat. Compari resultats i comprovi la seva millora!

15%
Sol·licitar oferta

XC Group

Empresa dedicada a la gestió, esport, oci i salut en tota la seva visió més àmplia. Ofereixen un servei integral 360° on preval la qualitat, l'adaptació i la professionalitat. Treballen amb un equip humà multidisciplinari que dia a dia dóna el millor d'ells mateixos perquè el seu servei sigui el millor en el qual poder confiar.

Altres ofertes