PROMENTRADA - "El Pare de la Núvia" des de 15€!

PROMENTRADA - "El Pare de la Núvia" des de 15€!

Permanent

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal.

Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, ha contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, a l’orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i a l’empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

Sol·licitar oferta

Promentrada

Des de fa més de 30 anys, Promentrada treballa potenciant el consum d'espectacles i creant nous públics. Gestiona en exclusivitat el servei promocional del Teatre Condal, el Teatre Romea, La Villarroel i el Teatre Goya Codorniu.

Altres ofertes