PROMENTRADA Preus especials per veure "Ben-Hur"

PROMENTRADA Preus especials per veure "Ben-Hur"

Permanent

Arriba al Teatre Coliseum la comèdia més èpica i esbojarrada de la gran pantalla, ara en teatrescope

En un teatre romà, una companyia del segle I anuncia que representarà “La Veritable i Mai explicada història de Ben-Hur”. Fidels al contingut de la novel·la, l'obra viatja per tots els llocs comuns de l'imaginari col·lectiu: el començament amb els Mags d'Orient seguint un estel que els guiarà al Portal de Betlem, la teula que cau ferint al prefecte romà i les conseqüències que arrossegaran a Ben-Hur a una fabulosa aventura. L'aparició de Crist, que paralitza amb la seva mirada fins i tot als legionaris romans, la memorable batalla naval, la carrera de quàdrigues… i, sobretot, l’acèrrima rivalitat entre Judà, Ben-Hur i el seu amic de l'ànima Messala. Una rivalitat que els portarà a competir fins a la mort. O potser no!

Perquè en aquesta història les coses no són el que semblen. Millor dit, en aquesta història les coses sí són el que semblen…

Sol·licitar oferta

Promentrada

Des de fa més de 30 anys, Promentrada treballa potenciant el consum d'espectacles i creant nous públics. Gestiona en exclusivitat el servei promocional del Teatre Condal, el Teatre Romea, La Villarroel i el Teatre Goya Codorniu.

Altres ofertes