ÒPTICA I AUDIOLOGIA UNIVERSITÀRIA Aprofiteu els millors preus!

ÒPTICA I AUDIOLOGIA UNIVERSITÀRIA - 10% de descompte

Permanent

Òptica Universitària es dedica a la distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició. El seu objectiu: oferir les millors marques al millor preu. Actualment compten amb més de 70 centres propis.

De la mà dels proveïdors més reconeguts del sector de l'òptica i l'audiologia, ofereixen els serveis més alts i les millors marques, als preus més baixos del mercat. El seu equip està especialitzat a trobar la solució que millor s'adapta a les necessitats de cadascun, a la seva personalitat i al seu estil, tenint sempre en compte les últimes col·leccions i tendències en moda.

Al llarg d'aquests anys de trajectòria, el seu compromís amb la qualitat i l'excel·lència s'ha convertit en el seu senyal d'identitat.

 

10%
Sol·licitar oferta

Òptica i Audiologia Universitària

Òptica i Audiologia Universitària es va fundar en 1992 amb l'obertura d'un centre a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de Barcelona. L'empresa compta amb un equip de més de 850 treballadors i amb més de 70 centres propis en l'àmbit nacional d'òptica i audiologia, a més del canal de venda online.

Altres ofertes