MYENTRADA - Nitro Circus 10% de descompte

MYENTRADA - Nitro Circus 10% de descompte

Permanent

El famós Nitro Circus arriba a Barcelona el 20 de juny de 2019, per a conquistar al públic amb l'espectacle "You Got This" al RCDE Stadium a les 20 hores.

Veniu a gaudir de Nitro Circus, un esdeveniment ple d'adrenalina que us presenta als millors atletes en FMX, BMX, Skate, Scooter i més, on tindreu la possibilitat de veure a diversos medallistes dels X Games, realitzant increïbles acrobàcies en un espectacle carregat d'acció. No hi haurà límits, viureu caigudes i diversió, gaudireu d'un esdeveniment per als amants de les emocions fortes i dels esports extrems.

Aprofiteu l'oportunitat de veure aquest espectacle, que va debutar l'any anterior en escenaris com l'O2 Sorra de Londres i ara, per primera vegada, podreu veure'l a l'aire lliure i més alt que mai. Veureu als riders sortir disparats fins a cinc pisos d'altura, des d'una rampa gegant.

Esteu preparats? 

10%
Sol·licitar oferta

My Entrada

Aconsegueix entrades pel teatre al millor preu amb My Entrada. El portal de venda d'entrades per veure les millors obres del moment a Barcelona i Madrid.

Altres ofertes