MYENTRADA - "Disney On Ice" des de 15 €!

MYENTRADA - "Disney On Ice" des de 15 €!

Permanent

La millor experiència Disney arriba a Barcelona amb "Disney On Ice - 100 anys de màgia". Més de 50 personatges, inclosos Mickey, Minnie, Anna, Elsa i Olaf, donen vida a 14 històries i més de 30 cançons.

Prepareu-vos per la millor experiència i deixeu-vos seduir per un elenc de més de 50 inoblidables personatges Disney, amb Mickey Mouse com a mestre de cerimònies, Minnie Mouse, l'Anec Donald, Goofy i moltes de les princeses Disney, entre elles Jasmine, Ventafocs, Rapunzel, Ariel, Blancaneus i Tiana. Reviviu la màgia de Frozen amb Anna, Elsa i el divertit ninot de neu Olaf mentre descobreixen que el veritable amor és la màgia més gran de totes.

Canteu les més de 30 cançons inoblidabes que podràs escoltar a l'espectacle, incloses les favorites de sempre com "Let it go", "Hay un amigo en mí" i "hakuna Matata". Deixeu-vos sorprendre pels emocionants moments de Toy Story, Buscant a Nemo, El Rei Lleó, La Bella i la Bèstia, Aladdin i més.

Un espectacle sobre gel que representa tota la Màgia Disney i celebreu que fa 100 anys tot va començar amb un ratolí.

Sol·licitar oferta

My Entrada

Aconsegueix entrades pel teatre al millor preu amb My Entrada. El portal de venda d'entrades per veure les millors obres del moment a Barcelona i Madrid.

Altres ofertes