MY ENTRADA Guadeixi de l'obra "¡Animaladas!

MY ENTRADA Dues úniques sessions de l'obra "¡Animaladas!

Permanent

Tian Lara, un dels nous còmics del canal de TV Comedy Central (Paramount Comedy) i un dels creadors del xou d’èxit Vermunólogos, presenta: ¡Animaladas! Un espectacle de comèdia en viu en el qual recopila els seus monòlegs i altres “frikadas” acumulades en els últims anys.

Tian és un còmic proper, molt expressiu (influenciat per còmics com Jim Carrey), una mica exagerat i amb un ritme de comèdia ràpid i dinàmic. Els seus monòlegs parlen de situacions reals de la seva vida, no hi ha mentides en el guió. Tracta temes variats i actuals però sobretot té predilecció pels animals, protagonistes en aquest xou. S’ha escapat de la seva gàbia per demostrar que en aquest món els salvatges som els humans. Un espectacle ideal per a cafè teatre; demana una copa en la barra, alguna cosa per picar, desconnecta de la rutina i deixa’t portar per les Animaladas.

Advertència: prohibit donar de menjar al còmic.

Sol·licitar oferta

My Entrada

Aconsegueix entrades pel teatre al millor preu amb My Entrada. El portal de venda d'entrades per veure les millors obres del moment a Barcelona i Madrid.

Altres ofertes