MY ENTRADA Els descomptes més atractius per veure "La Família Addams"

MY ENTRADA Els descomptes més atractius per veure "La Família Addams"

Permanent

La Família Addams trasllada la seva tétrica residència en el Teatre Coliseum, per aquesta família estar trista és ser feliç, l'insensat és l'assenyat, sentir dolor és sentir alegria  i la mort i el sofriment són la matèria de la qual estan fets els seus somnis. No obstant, aquesta peculiar família és a punt d'enfrontar-se a un dels malsons més esborronadors de tot progenitor; els seus nens es fan grans.

Durant centenars d'anys, Gómez i Morticiahan tractat de preservar els autèntics valors Addams, tan especials com a únics, però per molt que desitgin seguir vivint en aquesta harmonia, alguna cosa inesperada pasa: la seva macabra i benvolguda filla Miércoles s'ha enamorat de Lucas Beineke, un noi dolç, afectuós i intel·ligent d'una família “normal” i respectable d'Ohio.

Benvinguts a una nefasta, fatídica nit, a casa dels Addams, els més ocults secrets es revelaran, les relacions, enamoraments i amistats seran examinades, i la Família Addams al complet, ancestres inclosos, haurà de fer front a l'única i terrible cosa que ha aconseguit evitar durant generacions: el canvi.

Sol·licitar oferta

My Entrada

Aconsegueix entrades pel teatre al millor preu amb My Entrada. El portal de venda d'entrades per veure les millors obres del moment a Barcelona i Madrid.

Altres ofertes