CIRCUIT DE CAT - 5% de descompte en VIP/Hospitality per MotoGP i F1

CIRCUIT DE CAT - 5% de descompte en VIP/Hospitality per MotoGP i F1

Permanent

Els espectacles de motor més trepidants del món, els esdeveniments internacionals imprescindibles per a qualsevol aficionat, les competicions on es donen cita els millors corredors d’èlit.

Es tracta d'un món d’alta intensitat reconegut per les seves exigents tensions físiques i emocionals. No hi ha res millor que poder viure l'experiència de MotoGP o Fòrmula 1 de la forma més exclusiva gràcies a les sales VIP del Circuit de Catalunya.

Pedralbes Club

El Pedralbes Club permet l’accés a Suite, situada a la primera planta de la Tribuna Principal, la més emblemàtica del Circuit de Barcelona-Catalunya, així com una entrada numerada. Des d’aquesta, la graella de sortida, els pit stop i la cerimònia de podi poden veure’s a la perfecció. A més, es pot viure l’ambient de la zona principal de compres amb els productes oficials d’equips i pilots.

Terramar Club

A la tercera planta de la Tribuna Principal i amb vistes a la graella de sortida, els pit stop i la cerimònia de podi, la Suite a la qual dóna accés Terramar Club és tot un regal per als aficionats al motor  i a les curses. Inclou entrada amb seient numerat en aquesta mateixa tribuna, des de la qual es pot accedir a la zona de botigues i comprar productes oficials d’equips i pilots.

Village GP

Una combinació de ritmes i ambients, un espai temàtic que ofereix la possibilitat de viure la màgia dels Grans Premis des de la tranquil·litat d’una zona gastronòmica amb lounge i des de l’emoció de la Tribuna I del Circuit (amb entrada per divendres, dissabte i diumenge o només diumenge del Gran Premi). En tots dos casos, una visió immillorable de l’entrada a la recta principal i a boxs, amb els monoplaces i les motos rodant a gran velocitat.

Hi ha moments que es poden explicar, però hi ha sensacions que només es poden viure.

5%
Sol·licitar oferta

Circuit de Catalunya

Mas "La Moreneta"

08160 Montmeló (Barcelona) 

Circuit de Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya no només acull diverses competicions internacionals d'esports de motor, sino que en ell també es duen a terme entrenaments privats i col·lectius, cursos de conducció, jornades d'incentius i formació, presentacions mundials i moltes altres activitats.

Altres ofertes